Monteren van zonnepanelen

WIJ HELPEN U GRAAG!

Zonnepanelen op uw camper of caravan?

Een zonnepaneel vormt de ideale oplossing om de stroomvoorziening op uw Camper Caravan op duurzame wijze te leveren. De innovatieve zonnepanelen van NDS garanderen een hoge opbrengst in schone energie. Het gebruik van zonne-energie biedt ook uitkomst als netstroom niet aanwezig is op uw bestemming. Zo kunt u langere tijd onderweg zijn en bent u verzekerd van gratis stroom.

De zonnepanelen kunnen gekoppeld worden aan diverse soorten accu’s. NDS heeft een ruim assortiment zonnepanelen. Weij kijken graag samen met u welke bij u past en uw wensen voldoet. Wij werken met NDS zonnepanelen omdat deze voldoen aan de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Wij werken bijvoorbeeld met de Blacksolar zonnepanelen van NDS. Behalve het feit dat de panelen er ontzettend mooi uitzien op uw dak, vangen zwarte panelen ook meer zonlicht op en produceren dan ook meer energie. Met de MPPT regelaar kan dit zelfs tot 25% extra schelen tegen over een standaardpaneel met MPPT regelaar.

Wij adviseren dan ook voor een optimaal rendement de MPPT regelaar aan te schaffen. MPPT regelaars even namelijk een extra rendement watb kan oplopen tot 40%. Het percentage is afhankelijk van het aantal cellen op het zonnepaneel en het zonlicht en waar u op vakantie bent. Een MPPT regelaar heeft het meeste rendement bij koudere weersomstandigheden. In Spanje heeft u dus minder voordeel dan in Nederland.

WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE

Neem contact op

Bel ons direct!