Bearlock

WIJ ZIJN TROTSE DEALER VAN

Bearlock

Wij zijn trotse dealer en inbouwspecialist van Bearlock. Je krijgt dan ook de garantie dat het versnellingsbakslot op de juiste wijze word ingebouwd. Je ontvangt na het inbouwen een inbouwgarantiebewijs. Hiermee kunt u aantonen dat er een officieel Bearlock slot in uw Camper of Bus geplaatst is. Camperverzekeraars bevelen Bearlock aan.

Hoe werkt een Bearlock versnellingsbakslot. Met een Bearlock vergrendel je de versnellingspook. Schakelen is dan niet meer mogelijk. U kunt het slot makkelijk ontgrendelen met een sleutel en dan de sleutel omklappen zodat deze nooit in de weg zit. Het slot is weer makkelijk te activeren. Bij een handgeschakelde bus activeert u het slot door de versnellingspook in zijn achteruit te zetten. Bij een automaat zet u hem in zijn P-stand om het slot te activeren. Bearlock is een versnellingsbakslot wat ontwikkeld is volgens de NRK-FK principe. Dit betekend dat je de sleutel alleen uit het versnellingsbakslot kunt halen als hij op slot zit.

Het systeem word volledig geintegreerd ingebouwd, in ‘harmonie ’met de bestaande techniek in uw Camper of Bus. Het systeem word ten allen tijde vastgezet doormiddel van zogenaamde afbreekbouten en/of- moeren, zodat het systeem permanent in uw interieur verankerd is. In de gevallen dat het niet mogelijk is de versnelling te blokkeren, kunnen we ervoor kiezen om in plaats daarvan de stuur as of stuurkolom te vergrendelen.

Bearlock-2

WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE

Neem contact op

Bel ons direct!